VIP Extra Deluxe Gongbad - PRENUMERATION

För dig som även vill ha privata Gongbadssessioner online

Om Gongbad VIP extra Deluxe prenumerationen

Med denna Deluxe VIP prenumeration får du möjlighet att vid fyra tillfällen per år (ett tillfälle per kvartal) boka in dig på en enskild Gongbadssession s.k.a. Gongterapi, i prenumerationen ingår även ett 60 minuters Gongbad  samt en guidad meditation eller djupavslappning varje månad (med undantag för mars, juli och oktober) samt våra kortare Gongbadsvilor på 10 och 20 minuter. De enskilda terapisessionerna är online och 60 minuter per tillfälle. Du kontaktar oss när du vill boka in en privatsession så kommer vi höra av oss med mer information och sedan skickar vår gongterapeut Frida dig ett gongbad som är specifikt för ditt behov. Observera att du behöver ha prenumererat i minst två månader för att boka in din första Gongbadsterapisession. Du betalar 399 kr i månaden för denna prenumeration.

*Obeservera att du inte kan "ta igen" missade gongterapisessioner bakåt i tiden. Du kan alltså endast boka in en gongterapisession per kvartal och om ett kvartal gått och du inte bokat in någon session under perioden har du inte möjlighet att ta ut sessionen senare. Det är upp till dig att kontakta oss för att boka in en session vid vare kvartal. Sessionen är online och kan inte bytas till en session på plats hos oss. 

Lyssna med hörlurar för bästa ljudupplevelse

Dina Gongbad

Gongbad Online

Camilla Öberg

Gongbadare

Även om jag låg för mig själv på mitt eget vardagsrumsgolv så kändes det som jag var på plats. Kände liksom igen den där känslan som infinner sig för mig en bit in i passet. När kroppen har börjat slappna av och jag blir som ”ett” med ljudet. Kände t.o.m. samma "utanför-kroppen-känslor" som jag brukar få! Jättespännande med ett nytt medium som jag verkligen känner fungerar för mig! Jag vill rekommendera alla att prova detta!

Pris

 • VIP Extra Deluxe Gongbad - månad
 • 399 SEK

  per month

  För dig som även vill ha privata sessioner online.

  Köp nu
 • VIP Extra Deluxe Gongbad - år
 • 3990 SEK

  per year

  Få 798 kr rabatt vid årlig prenumeration

  Köp nu