Kan effekten av Gongbadet verklige vara densamma om man lyssnar online?

En av de vanligaste frågorna vi får är om effekten att lyssna med hörlurar verkligen kan vara densamma som om man går på ett fysiskt gongbad på plats.


EN FIN BERÄTTELSE OM ATT LYSSNA PÅ GONG PÅ CD-SKIVA

Intervju med Beatrice Nilsson

"Min lärare sa lägg er och slappna av, låt ljudet skölja över och igenom dig. Släpp taget. Hon berättade inget av vad som skulle hända. Jag lag mig ner och hörde ett förfärligt oväsen och tänkte, vad fan är det här...

Men hon sa låt ljudet skölja igenom kroppen och då gjorde jag det, släppte taget och gjorde som hon sa. Då hände något. Jag lämnade kroppen, fick de känslan av att jag lämnade mig själv och svävade ovanför. Det var helt otroligt. Jag blev så påverkad av ögonblicket, stunden och grejen är att det var en en cd-skiva med inspelad gong. Det var så det började."

/Beatrice Nilsson från #2 intervju GongbadOnline podden


JAG VAR SJÄLV SKEPTISK I BÖRJAN

Grundare GongbadOnline Frida Helsing Ohlsson

Jag ska erkänna att jag var något skeptisk själv till att lyssna på gong online - hur kunde det ge samma effekt som att lyssna på gong på plats? Men något kallade på mig, jag visste att jag bara måste prova.

Så jag köpte special ljudutrustning och började spela in gongbad via GongbadOnline. Effekten var slående, människor hörde av sig och sa att dom tyckte det var helt otroligt att de kunde uppleva samma sak som när de gick på vanliga gongbad.

HÄR ÄR NÅGRA BERÄTTELSER

"Även om jag låg för mig själv på mitt eget vardagsrumsgolv så kändes det som jag var på plats. Kände liksom igen den där känslan som infinner sig för mig en bit in i passet. När kroppen har börjat slappna av och jag blir som ”ett” med ljudet. Kände t.o.m. samma "utanför-kroppen-känslor" som jag brukar få! Jättespännande med ett nytt medium som jag verkligen känner fungerar för mig! Jag vill rekommendera alla att prova detta!"

"Wow!!! Blev positivt överraskad över hur bra ljudet var. Första gången jag var på Gongbad blev jag tagen över hur varierande och mäktiga ljuden var,den känslan har inte försvunnit."

"Fantastisk avkopplande ! Pirrade i kroppen"

"Underbart och tack! Jag kände mig själv sväva en bit ovanför mig själv..."

"Jag har funnit ett nytt sätt för mental avslappning. Dessutom upplever jag att den smärta jag har haft i vader under väldigt lång tid försvann efter mitt första gongbad."

”Jag sover så bra efter att lyssnat på något av era Gongbad. Skönt att känna sig utvilad på dagarna. Tack!”


GONGREVOLUTION

Det känns liksom revolutionerande att alla, oavsett vart man är någonstans kan ta del av gongarnas fantastiska och läkande toner. Du behöver inte åka någonstans, du behöver inte ens vara i samma rum som gongarna, det fungerar ändå.

På det sättet är jag glad över all teknik som finns tillgänglig idag och hade det inte varit för pandemin hade GongbadOnlien troligtvis aldrig uppstått. Så vänder man på perspektivet kan man vara tacksam över mycket.

Hoppas du får en fin Gonbadsupplevelse, Väl Begongen!

Frida Helsing Ohlsson

GongbadOnline

www.gongbadonline.se

www.yogaklosteronline.se

www.yogakloster.se


Gongspelare Adam Svensson

ps. tips på gongbad att testa GONGBAD FÖR MODER JORD - med vår gongspelare Adam Svensson


Categories: Effekten av att lyssna online